Mihaela Stroe

Dr. Mihaela Stroe
sociolog si expert inteligenta nonverbala, www.mihaelastroe.ro

"Sunt putinele persoanele pe care le recomand in zona serviciilor de educatie financiara. Luca Dezmir este printre acestea. De ce? Pentru ca l-am cunoscut personal si am simtit valoarea sa umana, pentru ca este un profesionist care prin toate cursurile si cartile sale impartaseste cu bucurie ceea ce a invatat si inteles din tainele finantelor. Iti recomand cu mare caldura cursul sau Guerilla Fiscala, cu certitudinea ca vei invata temeinic cum sa iti gestionezi banii tai."Laurentiu Mihai

consultant de marketing, blogger
laurentiumihai.ro

"Ca blogger de educatie financiara, raspund la zeci de intrebari de la antreprenori despre cum sa-si reduca cheltuielile catre stat. Ca antreprenor, ma lupt in fiecare zi cu aceasta problema. Cursul dezvoltat de Luca Dezmir este mai mult decat bine venit pe piata romaneasca. Sper ca informatiile de inalta calitate din curs sa ajunga la urechile cat mai multor romani dornici sa invete despre cum functioneaza fiscalitatea in Romania."Prof. univ. dr. Dragoş Pătroi.

Consultant fiscal

Dragi prieteni,
O societate cu impozite scăzute este tendinţa actuală legitimă faţă de sarcinile fiscale excesive, aplicabile tocmai contribuabililor care produc plusvaloare. Consistenţa cursului de fiscalitate practică "Firma cu impozite zero în România" este dată de participarea unuia dintre cei mai buni specialişti din ţară în domeniul taxelor şi impozitelor, Dl. Consultant fiscal (şi auditor financiar în acelaşi timp) Adrian Benţa, împreună cu o echipă pragmatică, ce spune curajos lucrurilor pe nume.

Nicoleta Solomon

Redactor-sef Tax Magazine

Cine nu ar vrea sa-si creasca profitul din afacere afland mai multe detalii despre optimizarea fiscala ... si asta urmarind un curs online, atat de comod, de acasa sau de la birou? Pentru orice antreprenor de buna-credinta, prioritatea tinde sa fie plata impozitelor si taxelor la stat, astfel incat sa stai linistit ca ai achitat totul „la zi”. Acest curs iti reaminteste ca prioritatea afacerii tale trebuie sa fie obtinerea profitului si maximizarea acestuia - in conditii legale, evident! O initiativa laudabila, recomandata de profesionalismul celor implicati in acest proiect!